KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kontrole

Wykaz kontroli przeprowadzonych w Zespole Szkół Ekonomiczno-Turystyczno-Hotelarskich im. Władysława Grabskiego w Łodzi w 2014/2015

L.P.Instytucja przeprowadzająca kontrolęZakres kontroli
1.Kuratorium Oświaty w ŁodziEwaluacja problemowa zewnętrzna
2.Kuratorium Oświaty w ŁodziPodsumowanie ewaluacji zewnętrznej
3.Wojewódzka Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w ŁodziStan  techniczno, sanitarno, higieniczny
4.Urząd Miasta Łodzi Departament Prezydenta Wydział Zarządzania Kryzysowego i Bezpieczeństwa Oddział Profilaktyki PożarowejSprawdzenie dokumentacji na rzecz ochrony przeciwpożarowej, wizja lokalna( fizyczne zabezpieczenie obiektu)
5.Wydział Edukacji w DSS UMŁ Oddział Organizacji Szkół PublicznychWeryfikacja zgodności danych zawartych w SIO z dokumentacją szkolną
6.Komenda Miejska Państwowej Straży Pożarnej w Łodzi Jednostka Ratowniczo-Gaśnicza nr 2 Praktyczne sprawdzenie organizacji i warunków ewaluacji w obiekcie
7.Wydział Edukacji w DSS UMŁZawieranie umów najmu
Podmiot udostępniający informację:
Zespół Szkół Ekonomiczno-Turystyczno-Hotelarskich w Łodzi
data: 07-07-2015
data: 07-07-2015
data: 07-07-2015
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

    Statystyka odsłon tej strony:

    Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 703